(04-01-2012, 09:59 PM)Student نوشته: من یک سوال خیلی ابتدائی دارم. الان در آمریکا هنوز کسی از گوشی های ساده جاوا استفاده می کنه؟!! برای یک دانشجو توصیه می شه استفاده از این گوشی ها برای صرفه جویی در هزینه ها؟ مرسیبله، من هنوز این گوشیهای ساده رو تو امریکا زیاد میبینم و برای صرفهجویی در هزینهها گوشیهای مناسبی هستند. البته عملا صرفهجویی فقط در هزینه اشتراک ماهیانه خواهد بود و خود گوشی در امریکا قیمتی نداره. شما میتونید iPhone 3Gs رو در امریکا با قرارداد دو ساله، رایگان بگیرید ولی هزینه ماهیانه حداقل ۱۵ دلار دیتا رو باید بپردازید. خرید گوشیهای ساده قدیمی این هزینه ماهیانه دیتا رو از بین خواهد برد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.