15-03-2017, 03:03 PM
(15-03-2017, 12:25 PM)3ntinel نوشته: دوستان عزیزپرداخت 200 دلار Sevis fee رو هم فراموش نکنید.
بهتر هست که بررسی کنیم که با این محدودیت ها چکار میشه کرد که لااقل موقعیتی رو از دست ندیم.
با توجه به این که افراد زیادی ممکن هست شرایط مشابه داشته باشند در مورد آمریکا من اینجا شرایط خودم رو مختصرا می نویسم و سوالایی که توی ذهنم هست رو هم می نویسم و اگر دوستان مطلع لطف کنن و جواب بدن به همه افرادی که در این شرایط هستند کمک خواهد شد. اگر خودمم اطلاعاتی پیدا کنم شیر می کنم و از بقیه دوستان هم می خوام که دریغ نکنن.
شرایط: پذیرش دکتری دانشگاه با فاند آمده و همچنین فرم I20 صادر شده و کد و اطلاعاتش هم در دسترسه اما هنوز نرسیده.
سوالی که پیش میاد:
- آیا در حال حاضر پر کردن DS-160 و همچنین دادن MRV Fee برای دیدن و گرفتن وقت سفارت کار عاقلانه ای هست؟ چون خبرهایی میاد درخصوص این که وقت هایی که از قبل گرفته شدن دست نخورده باقی می مونن (راسته؟؟) و این که اگر ماه ژوین وقت باز شد از دست ندیم؟
- اگر توی سایت usvisainfo نگاه کنیم بعد از فرمانم وقت دانشجویی داره. این چیه قضیه اش؟
https://ais.usvisa-info.com/en-ir/ir_availability
مرسی از دوستان
البته من الان دقیقا یادم نیست Sevis رو باید زمان پر کردن DS-160 پرداخت کرده باشیم یا میشد قبل از مصاحبه پرداخت کرد.