11-04-2017, 02:04 PM
با سلام و احترام
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط فردی:
۱. لیسانس فیزیک-معدل ۱۶.۳۳-شاگرد اول ورودی و عضو استعداد درخشان دانشگاه گیلان (دانشگاه سراسری)
۲. فوق لیسانس فیزیک-معدل ۱۷.۳۴-عضو استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (دانشگاه سراسری)
۳. زبانم خوبه و مدرک تافلمو تا چند ماه دیگه میگریم (در حد ۹۰ نمره می گیرم).
۴. مدرک GRE ندارم.
۴. یک مقاله ISI برای فیزیک دارم.
۵. یک نرم افزار کابردی در زمینه پردازش تصویر طراحی کردم که یک مقاله ISI هم از اینجا دارم . دارم طرحمو برای جشنواره جوان خوارزمی می فرستم و اونو ثبت اختراعش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات:
۱. با این شرایط من می تونم برای دانشگاهی مثل میشیگان یا کالیفرنیا یا دانشگاهای خوب دیگر اقدام کنم؟
۲. در مورد نداشتن نمره ی GRE این رو بهتون بگم که یکی از دوستان در اواخر سال ۲۰۱۶ بدون داشتن نمره GRE و معدل پایین و با داشتن ۲ مقاله ISI تونست پذیرش فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) دانشگاه ایالتی ایندیانا رو بگیره. این چطور امکان پذیر است؟
۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟
راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
۴. توجه داشته باشید تاریخ کارت پایات خدمتم اسفند ۱۳۹۵ است و من تا اسفند۱۳۹۶ می تونم اصل مدارک و ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانسمو بگیرم و ترجه کنم. یا این شرایط من برای گرفتن پذیرش در سال ۲۰۱۸ میرسم ویزا بگیرم یا خیر؟
۵. دقیقا کی باید اقدام به اپلای کنم؟ کی باید اقدام به اخد ویزا کنم؟
ممنون میشم با توجه به شرایطم به این سوالاتم پاسخ بدهید.
ببخشید این که میگن باید برید سفارت و صلاحیت تتان تایید بشه اونوقت می تونید وارد خاک آمریکا بشید چی هست؟
این صلاحیت شامل چه مباحثی است؟
و اگر رد شد دیگه نمی تونه بره شرایطش رو اکی کنه بعد دوباره مصاحبه کنه؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط فردی:
۱. لیسانس فیزیک-معدل ۱۶.۳۳-شاگرد اول ورودی و عضو استعداد درخشان دانشگاه گیلان (دانشگاه سراسری)
۲. فوق لیسانس فیزیک-معدل ۱۷.۳۴-عضو استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (دانشگاه سراسری)
۳. زبانم خوبه و مدرک تافلمو تا چند ماه دیگه میگریم (در حد ۹۰ نمره می گیرم).
۴. مدرک GRE ندارم.
۴. یک مقاله ISI برای فیزیک دارم.
۵. یک نرم افزار کابردی در زمینه پردازش تصویر طراحی کردم که یک مقاله ISI هم از اینجا دارم . دارم طرحمو برای جشنواره جوان خوارزمی می فرستم و اونو ثبت اختراعش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات:
۱. با این شرایط من می تونم برای دانشگاهی مثل میشیگان یا کالیفرنیا یا دانشگاهای خوب دیگر اقدام کنم؟
۲. در مورد نداشتن نمره ی GRE این رو بهتون بگم که یکی از دوستان در اواخر سال ۲۰۱۶ بدون داشتن نمره GRE و معدل پایین و با داشتن ۲ مقاله ISI تونست پذیرش فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) دانشگاه ایالتی ایندیانا رو بگیره. این چطور امکان پذیر است؟
۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟
راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
۴. توجه داشته باشید تاریخ کارت پایات خدمتم اسفند ۱۳۹۵ است و من تا اسفند۱۳۹۶ می تونم اصل مدارک و ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانسمو بگیرم و ترجه کنم. یا این شرایط من برای گرفتن پذیرش در سال ۲۰۱۸ میرسم ویزا بگیرم یا خیر؟
۵. دقیقا کی باید اقدام به اپلای کنم؟ کی باید اقدام به اخد ویزا کنم؟
ممنون میشم با توجه به شرایطم به این سوالاتم پاسخ بدهید.
ببخشید این که میگن باید برید سفارت و صلاحیت تتان تایید بشه اونوقت می تونید وارد خاک آمریکا بشید چی هست؟
این صلاحیت شامل چه مباحثی است؟
(24-12-2016, 04:29 PM)automotive نوشته: سلام،ببخشید هزینه ماههای اولیه جهت زندگی در آمریکا چقدر هست؟ آیا میشه کسی هم توی مصاحبه رد بشه بخاطر مثلا نداشتن هزینه یا ... ؟
برندگان لاتاری فقط شانس دریافت گرین کارت آمریکا را دارند، در حقیقت این افراد برای مصاحبه به سفارت فراخوانده میشوند و اگر صلاحیت آن ها تایید شد، مجوز ورود به خاک ایالات متحده را دریافت میکنند (گرین کارت، البته این کارت را در خاک ایالات متحده دریافت میکنند)
برخلاف پ ن ا ه ن د گ ی که حتی در کشورهای اروپایی از دولت آن کشورها مبالغی را علاوه بر کمکهایی از قبیل کلاس زبان و ... دریافت میکنند، در لاتاری فقط بعد از اثبات صلاحیت به شما اجازهی ورود میدهند.
این شما هستید که مسئول پیدا کردن کار هستید و از خانه نیز خبری نیست، شما باید در سفارت اثبات کنید که بدون کار کردن نیز سرمایه لازم برای زندگی در ایالات متحده را حداقل برای چند ماه اولی که هنوز کار پیدا نکردهاید دارید.
در هیچ شرایطی، هیچ کشوری به شما شغل و خانه ارائه نمیدهد.
حتی در مهاجرت کاری از طریق کارگر کاهر کانادا هم شما فقط اثبات میکنید که برای آن کشور سودمند هستید و حرفه شما مورد نیاز هستش، هرچند کمک مالی و کلاس های زبان برای شما فراهم هستش اما از خانه و شعل خبری نیست.
تنها حالتی که از خانه خبری هستش (اگر بتوان نام آن را خانه گذاشت) پ ن ا ه ن د گ ی هستش که همهی آن ها را در محلهایی وحشتناکی نگه میدارند (بسته به نوع کشور) که شاید بتوان نام آن را خانه گذاشت، البته باز هم از شغل خبری نیست، نکته جالب تر و شاید دردناکتر اینکه این پناه گاه ها به حدی وحشتناک است که افراد در آن ها خود کشی میکنند و حداقل یکی دوسال را باید در این مکان ها به سر ببرند و شاید در نهایت (اگر تبعید نشوند(قانون جدید استرالیا برای پ ن ا ه ن د گ ا ن)) بتوانند مدرک شناسایی دریافت کنند تا محض رضای انسانیت بتوانند یک شغل پیدا کنند و البته یک شغل قانونی.
دولت هیچ کشوری آنقدر ثروتمند نیست که افراد با با قرعه کشی انتخاب کند و برای آن ها خانه و شغل فراهم کند و اگر هم باشد این کار را انجام نمیدهد.
حتی کشورهایی امثال آلمان که با جمعیت با سن بالا مواجه هستند، هرگز این کار را انجام نخواهد داد.
و اگر رد شد دیگه نمی تونه بره شرایطش رو اکی کنه بعد دوباره مصاحبه کنه؟