14-04-2017, 04:36 PM
(14-04-2017, 12:12 AM)aghazade نوشته: اقا واقعا دمتون گرم که وقت میذارید و راهنمایی میکنید. البته من هنوز دفاع نکردم از پروژه م و این ترم تموم میکنم انشالا. همیشه بخاطر معدل پایین لیسانسم نگران هستم. همونطور که گفتم برام اصراری به امریکا و کانادا نیست هرچند بیشتر دوستام امریکا هستن و ترجیح میدم امریکا باشه. به نظرتون یاد گرفتن زبان آلمانی سخت تره یا گرفتن gre 320؟ هرچند انگلیسیم بد نیست. من نمیخام وقت رو از دست بدم. واسه همین باید تصمیم بگیرم که اروپا یا امریکا. اروپا غیر از آلمان جای دیگه ای چنگی به دل میزنه؟ ایتالیا چون اقتصاد خوبی نداره بهش فکر نمیکنم. ترکیه هم که هرچی باشه بازم جهان سومه. اروپا راحت تر فاند کامل میدن؟ نظرتون راجع به شمال اروپا مثل دانمارک سوئد فنلاند ... چیهGRE یک آزمون بسیار سخت است، ریشه ی کلمات استفاده شده این آزمون عبری، یونانی و موارد مشابه است (ریشهی کلمات انگلیسی نیست). به راحتی با مشاهدهی کتابهای این آزمون میتوانید متوجه شوید که حتی تلفظ این کلمات هم سخت است.
اما زبان آلمانی به مراتب سختتر از این آزمون است.
اروپا یا آمریکا؟!!
اگر هزینهی شما اجازه میدهد برای هر دو قاره اقدام کنید.
Oliver Wendell Holmes: Sail
“Greatness is not in where we stand, but in what direction we are moving. We must sail sometimes with the wind and sometimes against it – but sail we must and not drift, nor lie at anchor”
تقریبا آمریکا و اروپا در یک رتبه قرار دارند، اما بیمه در اروپا بهتر است و زندگی در آمریکا. تفاوتها جزئی است. اما کشورهای انگلیسی زبان اصولا درخواست بسیار بالایی دارند و همین رقابت را سختتر میکند.
من ایران هستم و از اقتصاد ایتالیا یا نروژ بیخبر هستم، اما قطعا اقتصاد آلمان از ایتالیا بهتر است.
فاندها متفاوت است، برای مقطع دکتری معمولا RA یا TA محسوب خواهید شد و حقوق دریافت خواهید کرد.
اما ایتالیا به صلاحیت علمی شما کاری ندارد، اگر بتوانید در دانشگاه پذیرش دریافت کنید، اصولا میتوانید از بورسهای استانی برخوردار شوید ( این بورسها در صورتی به شما تعلق میگیرد که در آمد سرپرست خانواده شما از یک حدی کمتر باشد).
موضوع های زیر را مطالعه کنید
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
GRE General
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید