05-05-2017, 03:59 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2017, 04:11 AM توسط ahmadpashaei.)
(05-05-2017, 01:18 AM)pariya_kh نوشته: ممنون، گرفتنش که اسون تر نیست چون پروسه داخل امریکا کندتر هست!البته الانم چند روز گذشته ولی سالهای قبل یکم بیشتر مثلا پنج شش روز بعد باز میشد که اهمیتی نداره. اما کی به شما گفته روندش در آمریکا کندتر هست؟! من با اونهمه با دلایل منطقی و درست براتون توضیح دادم که بر چه اساسی هست بعد خودتون به سوال خوتون جواب می دین؟! روند گرفتن ویزا قطعا آسانتر و سریعتر خواهد بود زیرا نه مدیکال دارن و نه سفر خارج و شلوغی های وقتگیری سفارت! خودشون آدرس نزديكترين دفتر منتخب اداره مهاجرت رو ميدن در نامه مصاحبه که نامه دوم نامیده میشه به اصطلاح؛ اون آدرس ممكنه توي ايالت خودشون نباشه ولي ايالت نزديكي خواهد بود نه کشور دیگه ای در قاره دیگه ای... در ضمن عرض کردم مديكال ندارن اما به جاش هزينه AOS بايد بدن كه حدود ١٠٠٠ هزار دلاره
فرم رو میشه از همین الان فرستاد. من یه اشتباه می کردم که نمیشد!
منهاي هزينه هاي ثابت ديگه. اگر اطلاعاتتون رو از این موسسات زرنگ و کار بلد می گیرین توصیه میکنم دیگه نگیرین. با اینحال بهتره خودتونم ایمیل بزنید و بپرسید ولی با این روش:
Contacting KCC: If you need to contact the KCC, always include your name, birthdate and case number exactly as they appear in the Entrant Status Check (ESC). Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of your e-mail or in the subject line. KCC only receives inquiries by phone or email. Do not mail paper documents or correspondence to the Kentucky Consular Center. All paper documents or correspondence received will be destroyed. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST). The e-mail address is KCCDV@state.gov.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم