06-05-2017, 11:08 AM
(06-05-2017, 11:05 AM)fatima204 نوشته: دوستان الان زمان خوبیه برای تماس با اساتید (آمریکا ، اروپا ، کانادا، استرالیا)
من فقط نمره جنرالم مونده ، نمره ساب و تافل دارم .
نمیدونم صبر کنم تا آخر تیر که جنرالو بدم یا شانس دارم از الان ایمیل بزنم برای پذیرش برای بهار یا صبر کنم برای پاییز بعد ؟
بی نهایت ممنونم
درود
دوست گرامی همیشه میشه گفت زمان هست. من دوستی داشتم یک ماه مونده به ددلاین استاد پیدا کرد و دوستی داشتم تازه همین روزا شروع کرد و بعد چند ماه استاد پیدا کرد در حالی که به ددلاین مونده بود. دوستی هم داشتم هیچ گاه استاد پیدا نکرد! خودم هم تجارب عجیبی داشتم! بماند...
من توصیه دارم برای ترم بهار اپلای نکنید دوست عزیز. مگر این که جون به لب شده اید از ماندن در ایران! کلا تعداد فاند ها و حتی دانشگاههایی که دانشجو برمیدارن در بهار کمتره. کلا کمی روال کار عجیب میشه در بهار هم برا ویزا هم برا فاند و ...
با این حال خیر مشکلی نیست و میتوانید شروع کنید از الان برای ترم بهار. دقت کنید معمولا خیلی باید به اساتید مختلف ایمیل بزنید و هیچ گاه نا امید نشید. من خودم سر 200 امین ایمیل استاد پیدا کردم!
حالا یکی 500 تا زده یکی 10 تا و ...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.