07-05-2017, 01:35 PM
(06-05-2017, 11:05 AM)fatima204 نوشته: دوستان الان زمان خوبیه برای تماس با اساتید (آمریکا ، اروپا ، کانادا، استرالیا)ددلاینها خیلی خیلی متفاوت هستند، یک دانشگاه کانادایی رو چند روز پیش چک میکردم که ددلاین پاییز 2018 اش تا 15 May بود اگه اشتباه نکنم، کلی تعجب کردم، آخه الآن وقت ددلاین پاییز هستش؟
من فقط نمره جنرالم مونده ، نمره ساب و تافل دارم .
نمیدونم صبر کنم تا آخر تیر که جنرالو بدم یا شانس دارم از الان ایمیل بزنم برای پذیرش برای بهار یا صبر کنم برای پاییز بعد ؟
بی نهایت ممنونم
البته برای دانشجوهای International اینطوری بود و برای دانشجوهای کانادایی ددلاینها همان زمان همیشگی بود.
بارها گفتم، تنها مرجع اپلای شما وبسایت دانشگاه هستش، الآن من نوعی به شما میگم اپلای نکن که خیلی زود هستش، بعد یک ماه بعد شما میبینید که ددلاین چند دانشگاه مورد علاقتون گذشته و هیچ کاری نمیتونید انجام بدید.
شما الآن برای تمام دانشگاه دنیا به جز آمریکا و تعداد بسیار کمی دانشگاه اروپایی میتونید اپلای کنید، اما خب اول به ددلاین هم توجه کنید، مثلا ددلاین 15 ژانویه 2018 هستش دیگه الآن به استاد ایمیل بزنید، تعجب میکنه،
و نکته بعد اینکه خیلی پیگیر باشید، به امید خدا GRE هم که شرکت کردید متمرکز بشید برای آمریکا،
برای مکاتبه هم به ددلاینها دقت کنید (برای کانادا) برای اروپا هم همین موضوع صادق هستش، دانشگاههای خوب، ددلاینشون زودتر هستش و دانشگاههای بد تا مارچ سال بعد هم ددلاین دارند، شاید الآن وقت مناسبی باشه (اگر زمان اجازه میده) که لیست تهیه کنید از دانشگاههای مورد علاقتون در کشورهای مختلف، ددلاینها، مینیمم نمرهها و رشتههای مرتبط با رشتهی شما (البته شاید بهتر باشه بگم گرایش های مرتبط)، ایمیل اساتید برای مکاتبه، نوشتن رزومه، جست و جو برای متن مناسب نامه انگیزشی، احوال پرسی از اساتید و یادآوری اینکه «سلام استاد خوب هستید

و البته مطالعه مناسب برای GRE و جمع آوری مدارک برای ترجمه.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید