سلام دوستان. من قصد دارم بعد از آژمون جی ار ای یه سری کورس آنلاین در رشته خودم، اقتصاد، پیدا کنم که برام مفید باشه. هم از این نظر که فاصله از فارغ التحصیلیم رو جبران کنه و یادآوری برام باشه. هم کورس انگلیسی هست و خودم رو برای فعالیت در رشته خودم به زبان انگلیسی آماده کرده باشم و هم اینکه برای رزومه م هم مفید باشه. شما چه کورسهایی رو پیشنهاد میکنید؟ مثلا برم دنبال کورسهای اقتصاد کلان و خرد و ... که قبلا پاس کردم (که البته برای رزومه م مفید نخواهند بود)؟ یا کورسهای ریاضی چه موضوعاتی رو پیشنهاد میکنید (با توجه به اهمیت ریاضی در پذیرش)؟ البته نمراتم در دروس ریاضی دوران دانشگاه خوب بودن و در دبیرستان هم رشته م ریاضی بوده.
و یه سوال مهم دیگه اینکه اگر برای این دوره مدرک دریافت نکنیم روش دیگه ای برای گزارش اونها در رزومه وجود داره؟ چون هزینه سرتیفیکیت خیلی بالا میشه
و اینکه آیا در مورد سایتهای برگزار کننده کورس آنلاین اطلاعاتی دارید که یکم راهنماییم کنید. (البته همه اینا رو میخوام بعد از آزمون جی ار ای شروع کنم. الان فقط میخوام یه چشم انداز کلی و برنامه مشخصی داشته باشم)
ممنون
و یه سوال مهم دیگه اینکه اگر برای این دوره مدرک دریافت نکنیم روش دیگه ای برای گزارش اونها در رزومه وجود داره؟ چون هزینه سرتیفیکیت خیلی بالا میشه
و اینکه آیا در مورد سایتهای برگزار کننده کورس آنلاین اطلاعاتی دارید که یکم راهنماییم کنید. (البته همه اینا رو میخوام بعد از آزمون جی ار ای شروع کنم. الان فقط میخوام یه چشم انداز کلی و برنامه مشخصی داشته باشم)
ممنون