09-05-2017, 05:18 PM
(03-05-2017, 09:10 AM)مهمان نوشته: سلام نبی زاده هستم.
من دارنده گربن کارت هستم و از طریق اس آی وی اپلای کردم و به آمریکا رفتم در سال 2016 مدت دوماه اونجا بودم ولی نظر به مشکلاتی که دامن گیرم شد به افغانستان دوباره برگشتم و حالا تقریبآ 1 سال و خورده میشه میخواستم بدونم آیا حالا دوباره میتونم برم آمریکا و یا کدام راه حلی دیگه ای وجود نداره؟؟
ممنون از شما...
سلام. من به همه مهمانان میگم ثبت نام کنید در سایت تا بهتر بتونید از خدمات استفاده کنید. کار سختی نیست! من لینک برنامه SIV برای اتباع افغانستان رو براتون میذارم خوب مطالعه کنید. همچنین لینک اطلاعات تماس رو براتون میذارم و همونطور که میدونید اینا به اینیثل بسیار خوب جواب میدن ولی شاید یکم طول بکشه. من دقیقا نمیدونم در وضعیت شما نرمشی دارن یا نه ولی قاعده کلی اینه که دارنده گرین کارت نمی تونه آمریکا رو بیش از یکسال ترک کنه و گرین کارتش باطل میشه. همچنین برای پاک نشدن سابقه حضورتون و گرفتن شهروندی باید در مدت پنج سال کمتر از شش ماه در هر بار خروج خارج از آمریکا بوده باشین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم