12-05-2017, 08:09 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2017, 08:13 PM توسط ahmadpashaei.)
(11-05-2017, 10:37 PM)pariya_kh نوشته: راستش من اینجا فقط مدرک ارشد و لیسانسم را دارم و ترجمه هم مال 3 سال پیش هست. سوال من اینکه لازمه دیپلم هم ببرم؟
راستی رزومه هم میخوان ؟
تو خود ds 260 که تا اخرین مدرک رو پرسیده. چیزی واسه پنهان مردن نیست.
من فکر کنم اینجا AP نمیخورم ولی وقتی I 485 را پر کنم همه چیزو چک میکنن که خودش از AP خیلی روند پیچیده تری داره.
سلام. همونطور که در پست قبلی تاکید کردم فقط دیپلم رو ازتون میگیرن و بقیه رو نهایتا نگاه بندازن. رزومه رو حتما داشته باشین و فقط و فقط اگر خواست بدین نه اینکه داوطلبانه! چون درباره کارتون ازتون سوال میشه قطعا. به حرف این وکیلا گوش ندین حتی برای پر کردن فرم I-485 هم دستور العمل در سایت قرار داده شده. خودتون که ماشالله تحصیل کرده اید بهتره برید تو سایت ویزای لاتاری و کنتاکی و مستقیم بخونید تا اطلاعات دست اول داشته باشین. حتما بگین خانواده براتون دیپلم و پیش دانشگاهی رو بگیرن و ترجمه و پست کنن. البته باید حتما دیپلم و پیش دانشگاهیتون ابتدا مهرهای مدرسه و اداره کل آموزش و پرورش رو بخوره و بعد به اداره کل استان خودتون برید و اون مهر بزرگ رو پشت مدارک بزنن بعد ببرید دارالترجمه. من کی گفتم مدارکی رو پنهان کنید؟!
شما حرف I-485 زدین که فکر کنم اینجا یعنی "آمریکا" -پروفایلتون کامل نیست بتونیم متوجه بشیم- زیرا برای برندگان خارج از آمریکا فرم DS-265 هست. والا شما نمیدونم AP میخورین یا نه آخه چیزی دربارش نخوندم ولی اگرم بخورین اگر در آمریکا هستین چه باکی هست؟
من تمام لینکهای لازم حتی فرمها رو براتون قرار دادم و امیدوارم موفق باشین به هر حال اگر بازم سوالی بود در خدمتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم