28-06-2017, 03:38 PM
(28-06-2017, 01:40 PM)vbahrami93 نوشته: با سلام، سوالی داشتم از خدمت دوستان.
من در دوره کاردانی، ورودی روزانه دانشگاه فنی حرفه ای بودم. کلا 4 نیم سال درس خوندم، اما 3 نیم سال اون رو به صورت مهمان و دادن شهریه شبانه گذروندم. سوال اول: آیا بابت 4 نیم سال (2 سال) تعهد خدمت دارم یا 1 نیم سال (6 ماه)؟
دوره کاردانی به کارشناسی رو مجددا در دانشگاه فنی حرفه ای و به مدت 3 نیم سال، روزانه گذروندم. سوال دوم: تعهد من اینجا میشه یک و نیم سال؟
دوره کارشناسی ارشد رو در 4 نیم سال به صورت روزانه در دانشگاه سمنان گذروندم. سوال سوم: اینجا تعهد من میشه 2 سال؟
سابقه کاری من تقریبا 3 سال بعد از لیسانس و 2 سال اون حین کارشناسی ارشد بوده، سوال چهارم: از چقدرش می تونم برای آزاد کردن مدرک استفاده کنم؟ آیا می تونم لیسانس رو بخرم و سابقه کارم رو برای کارشناسی ارشد لحاظ کنم؟
سلام، در مورد میزان تعهد خدمتتون بهتره به کارشناس آموزش دانشگاه هاتون رجوع کنید. اگر گواهی موقت مدارکتون رو گرفته باشین رو اونها هم دقیقا قید شده که چند سال تعهد خدمت دارید. در واقع رو گواهی موقت دوره ارشد مجموع تعهد خدمت همه دوره های روزانه ای که گذروندید رو می نویسند.
چون دوره ارشد هم روزانه بودید نمی تونید از سابقه کار حین تحصیل در دوره ارشد استفاده کنید چون کار تمام وقت حین تحصیل در روزانه ممنوع است. بنابراین از اون سه سال سابقه کار بعد از دوره لیسانس می تونید استفاده کنید.
ضمنا، طبق قانون سابقه کار اول برای مدرک مقطع پایین تر لحاظ شده و مابقی برای مقطع بالاتر. بنابراین شما نمی تونید اول لیسانس رو پول آزاد کنید و با سابقه کار فوق لیسانس رو.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.