10-07-2017, 10:53 AM
(10-07-2017, 04:18 AM)مهمان نوشته: سلام من واسه 2 تا بیماری درخواست کمیسیون دادم
حالا اگه نوبت اولی بشه و شورای عالی زودتر بشه و بزنن معاف از رزم اونوقت دومی رو جیکار کنم؟؟؟ یعنی نوبت دومی چطوره شاید واسه دومی معاف دایم بشم
میشه یه توضیح کامل بدین که چطوره؟؟؟
سلام
اگر اشتباه نکنم همزمان هر دو بیماری بررسی میشود. یعنی شدت هر دو بیماری همزمان بررسی میشود و هرکدام که بیشتر بود ملاک قرار میگیرد.
(10-07-2017, 10:00 AM)مهمان نوشته: سلام من متولد 1375 هستم و بدلیل ژنیکو ماستی شدید خجالت میکشیدم برم خدمت و امسال عمل کردم ژنیکو ماستیم گرید 3 بود .ایا باتوجه به اینکه 2 سال غیبت دارم و اینکه ژنیکو ماستیو عمل کردم امکان معافیت هست و اگرهم هست کجا و جچوری باید اقدام کنم ...ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
بخش دوم : بيماري هاي غدد مترشحه داخلي
بند5- ژنيكوماستي شديد كه با انجام سونوگرافي بافت فيبروندولار گزارش شده باشد و در ارزيابي مراحل رشد بلوغ در حد تانر3و يا بالاتر(جنس مؤنث ) باشد : معاف دائم
برای معافیت باید دفترچه دریافت کنید و پلیس +10 به شما توضیح کامل میدهد، اما با توجه به 2 سال غیبت و انجام عمل پزشکی، اطلاع ندارم که چه مشکلی پیش روی شما خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید