08-07-2017, 06:48 PM
(08-07-2017, 12:21 PM)automotive نوشته: سلاممرسی از راهنمایی خوبتون
این نوع بیماریها که با دستگاههای کامپیوتری اندازهگیری میشوند به نظر پزشک و دلرحمی او نیازی ندارند، یک برگه نشان میدهند که شما معاف هستید یا خیر.
دلرحمی برای بیماریهایی است که فقط نظر کمیسیون شرط است و هیچ دستگاه و ابزاری برای اندازه گیری آن وجود ندارد همانند صافی کف پا که کاملا سلیقهای است و ...
اگر شما یک ماه کار معمولی هم انجام بدهید میتوانید یک میلیون تومان را به دست بیاورید و 24 ماه خدمت در عوض یک میلیون تومان بسیار ناچیز است، هرچند که این یک احتمال باشد.
باز هم تصمیم نهایی با شما است، اگر یک میلیون تومان و ریسک این کار را بالا میدانید، اقدام نکنید، به نظر من به لحاظ تئوری با قانونی که گفتم شما معاف نخواهید شد،
دلیل اصلی آن این است که فشار پایین شما بالا نیست، حداقل معافیت 10 است و برای شما یک مرتبه 7 و یک مرتبه 9 اعلام شده، مگر در بیمارستان به دلایل نامشخصی ضربان شما بسیار بالا برود، من اطلاع ندارم از نظر پزشکی چگونه میتوان فشار یک فرد که در آرامش و در بستر است را برای 72 ساعت بالا نگه داشت، اصلا به دارو فکر نکنید که تاثیرات آن مشخص است.
منم امروز دفترچه رو دادم که برم واسه بیمارستان . من اونقدر طپش قلب و تنگی نفس دارم که میدونم قلبم ی چیزیش هست اما تا الان اکو و نوار نگرفتم واسه همین منتظر کمسیون هستم که خودشون اکو و نوار بگیرن
خیلی اتفاقی به اقایی اشنا شدم که اونم مثل من فشار خون داشت که معاف شد . اونم گفت من فشارم همیشه بین 14 تا 16 بود یعنی مثل من
گفت راهی که بت میگم ممکنه تا 20 هم بری تا چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه
گفت 2 دقیقه قبل از اینکه فشار بگیره دراز نشست برو یا بشین پاشو یا درجا دویدن موقع فشار هم چهار زانو بشین اینجور 5-6 تا جلو میره
یکی از افسرهای پلیس +10 بهم گفت نمک و لواشک و اب لیمو هم بخور چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه گفت فشارت تا 20 میره اما نه جوری که بهت فشار بیاد
گفت اونجا زیاد توجه نمیکنن و گیر نمیدن گفت کار اصلی تو همین بیمارستانه که شورای عالی حرفی نداره فقط جواب بیمارستانو میخواد
حالا سوال اخرم اینه . ایا همین روشهایی که بهم گفتن تاثیر داره فشارم 3 تا هم بالاتر بره؟؟؟ من اگه بیشترشون رو به 17 برسونم معاف میشم
بنظر شما همین روشها خوبن ؟؟؟ خودتون روشی صحیص پیشنهاد نمیکنین؟؟ فرض کنین برادرتونم