19-07-2017, 08:51 PM
(09-07-2017, 11:42 AM)comboy نوشته: ازدواج کردن با آمریکایی آسونه؟ من آرزوم اینه که با یه خارجی ازدواج کنم. سی سالمه. تا صد سال دیگه هم با ایرانی ازدواج نمی کنم حتی اگه سیتیزن باشه. باید حتمن از فرهنگ متفاوت باشه، و فارسی هم حرف نزنه. چند تا کشور رفتم درس خوندم ولی متاسفانه دخترهای اونجا فقط دوست میشن و ول می کنن، شوهر ایرانی نمی خان همش وقت آدمو تلف می کنن که فرهنگشون را معرفی کنن و مهمانوازی کرده باشن. واقعا کلافه شدم نمی دونم کدوم کشور برم؟ آمریکایی چه جورین، نکنه دو دقیقه یکبار بپرسن کجایی هستی و همش دختر ایرانی بیارن پیشم . من تفاوت فرهنگی را نه تنها مشکل نمی پندارم، بلکه لازمه رابطه موفق می دانم.داداش اولا باسه نه واسه شما اینهمه درس خوندی پایه ای ترین کلمه زبون مادریتو بلد نیستی دیگه چه انتظاریه دوما من خودم از پدر روسم روسیه دنیا اومدم جد در جد روس بودم من به عنوان یه خارجی بهت میگم از هر۱۰ هزار نفر شاید ۰/۵ هم دوست نداشته باشه با یه ادمی ک خودش دوس داره هویت خودشو از دست بده ازدواج کنه من به شخصه نمیکنم حتی دوست پسرمم روسه طبیعتا هرکسی هم کف خودش هم ملیت و هم فرهنگ خودشو میخواد اقلا کسیو میخواد ک انقد لحن تندی رو ب کار نبره بنابراین ازت خواهش میکنم سر خودت رو گول نمال چیزی ک میخوای مثل پیدا کردن دونه برنج تو انبار کاهه
اصلن انگلیسی یاد گرفتم که زن خارجی بگیرم، حالا همش میگن ایرانی چشه ایرانی چشه. ایرانی هیچ چیش نیست، نمی خام زوره مگه؟ اگه راه حل ارائه بدین جدا ممنون میشم. فکر ژاپن را از کله ام بیرون کنم. اگه آمریکا مطمئنه، الکی وقت و انرژی سر جاهای دیگه نذارم.
بعد از گرفتن سیتیزن شیپ هم نمی خام طلاق بدم، اصلن عشق یعنی خارجی. باسه ایرانی گریه نمی کنمده ساله می خوایم وطن فروشی کنیم، هیش کی مفتم ازمون نمی خره.
من دو ماه دیگه می رم یه کشور تازه (هفتمین کشور) می خام اونجا بهشون به دروغ بگم که نامزد روس دارم، تا دخترها مزاحمم نشن. آخه خودشون تا خارجی می بینن می آن صبح تا شب مثل کنه می چسبن، ولی دوست پسر دارن. خارجی ندیده هستن، معلم زبان مفت می خان.
عنقدر دختر بی حیا بی وجدان می آد سمت آدم که وقت نمی ذارن خودت بری ببینی کی تنهاست، شرف داره.
خواهشا راهنمایی کنید، آرزوهایی ما را نقد و تصحیح نکنید. تشکر. موضوع جدی و طولانیه. خانواده ام هم کلافه شدن. همه نشستیم می گیم نمی دونیم باید چی کار کرد. ده سال پیش فکر می کردیم باسه زن خارجی گرفتن باید انگلیسی یاد گرفت و رفت خارج، همین. والا به این سادگی نیست. کجا برم؟