(02-09-2017, 09:23 PM)fatima204 نوشته: nوستان من الان اسکایپ داشتم با یه استادی و به من گفت بک گراندت خیلی خوبه و هم چنین نمرات امتحانات زبانت و چون قبلا گفته بود کارای ارشدتو پاورپورینت کن براش توضیح دادم و گفت من امسال میخوام چندتا دانشجوی جدید بگیرم و زود اقدام کن که پذیرشت زود بیاد و مشکل ویزا پیدا نکنی و دوست دارم بیای به گروهم که من گفتم حتما میامو گفت اسم منو در اس او پی بیار الان سوالم اینه که 1- چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد وقتی اخر اسکایپ اینو گفته و 2- در مورد فاند من کی بپرسم یا پیش فرض خودش وقتی اسکایپ کرده ra میده؟
خب ظاهراً همه چی حلّه. وقتی اینجوری گفته معنیش اینه که واقعاً دلش میخواد توی گروهش کار کنی. در مورد فاند هم به نظرم لزومی نداره بپرسی، قاعدتاً فاند داره این پوزیشن. ولی واسه اینکه مطمئن بشی میتونی یه ایمیل بزنی برای تشکر از وقتی که برای مصاحبه گذاشت و در آخر بگی که مثلاً این سوال رو یادت رفت بپرسی که ایا پوزیشن فاند داره یا نه.
هر مرحله ای از اپلای رو هم که انجام میدی بهش میل بزن (مثلاً بعد از سابمیت کردن اپلیکیشن و بهش دوباره بگو که اسمشو تو SOP آوردی).
نکته آخر اینکه به امید اینکه این مورد حتماً درست شده، دست از ایمیل زدن و استاد پیدا کردن بر ندار. ممکنه یه مشکلی که اصلاً فکرشو هم نمیکنی پیش بیاد و این استاد که ظاهراً واقعاً نظرش روت مثبته نتونه دانشجوی جدید بگیره.