(16-09-2017, 07:49 PM)hamid98 نوشته: سلام دوستان
من الان داشتم با یه کارشناس حرف میزدم که یکم حرفاش با نوشته های اینجا تناقض داشت به خاطر همین خواستم اینجا هم سوالم رو مطرح کنم.
من الان 19 سالمه دانشجو برق آزاد قصد دارم یه سال دیگه بخونم برای برق شریف.ادامه تحصیل در دانشگاه های تاپ آمریکا.
1.ایشون گفتن اگه بین مدرک پیش دانشگاهی تا ورود به دانشگاهت فاصله بیفته احتمال پذیرشت میاد پایین؟چرا؟و آیا به نظر شما دوباره کنکور بدم یا نه؟
2.اینجا میگن فرق زیادی بین آزاد و دولتی نیست ولی ایشون میگن از آزاد خیلی بعیده قبول کنن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
دانشگاه MIT وقتی به بچه های لیسانس پذیرش می ده، بهشون توصیه می کنه یکسال دیفر کنن (گپ بندازن) تا قبل از شروع تحصیلات، چیزهای تازه تجربه کنن و وقتی وارد دانشگاه می شن مشکلاتی در ذهنشون داشته باشن که براش راه حل پیدا کنن.
بچه های بدون گپ، مثل ماهی آکواریوم می مونن.
2- دولتی بهتر از آزاده، نه به این خاطر که دانشگاه های آمریکا نگاه می کنن، به این خاطر که تو دانشگاه دولتی احتمال اینکه تحقیقات جالب بکنین بیشتره. و از این لحاظ که ممکنه دانشگاه آمریکا، از دانشگاه دولتی شما قبلن دانشجو گرفته باشه.
ولی ارزش نداره دوباره کنکور بدین. هر جا رفتین، غیر از تحصیل دنبال کارهای فوق برنامه باشین، تحقیق کنین، کار مرتبط پاره وقت کنین. فقط دنبال نمره و رنگ دانشگاه نباشین.