05-10-2017, 12:53 PM
(05-10-2017, 12:30 PM)mgorji نوشته: سلام دوستاندوست عزیز سلام
من با رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس مشکل دارم به خصوص که الان اغلب بچه ها دادشون برای رایتینگ در اومده و معتقدن خیلی بد دارن نمره میدن من سوال های تافل رو از کتاب مربوط دیدم به نظر شما با توجه به اینکه سطح زبانم خوبه می تونم در تافل موفق تر عمل کنم؟ از کجا میشه نمونه یک آزمون کامل تافل رو دریافت کرد؟
درود بر شما
ممنون میشماگر من رو راهنمایی کنید خیلی نگرانم
بهتره یه آزمون آزمایشی شرکت کنید. موسسه امیربهادر آزمون آزمایشی TOEFL رو برگزار میکنه؛ گرچه که طبق نظر بعضی از شرکت کننده های آزمون ها نمرات دو بخش writing و speaking این موسسه تا حدی پایین تر از حدیه که معمولا داوطلبان در آزمون اصلی میگیرن، اما من فکر میکنم دید خوبی از وضعیت قعلی شما بهتون خواهد داد.
راه دیگه اینه که نمونه سوالهای مشابه TOEFL رو از اینجا دانلود کنید (کل package رو باید دانلود کنید تا بتونید یکی از TPO ها رو بزنید.) سطح حدودی آزمون مشابه با TPO شماره 40 به بعد هست. یکی از تست ها رو در شرایط آزمون بزنید اما چون نمره ای بابت دو بخش مدنظر شما بهتون ارائه نمیده، نمونه writing و speaking آماده شده رو برای تصحیح برای یکی از موسساتی یا افرادیکه تصحیح انجام میدن بفرستید.
بعد از گرفتن نتیجه ی آزمون متوجه خواهید شد عملکردتون در کدام آزمون بهتره مشروط به اینکه از سطح فعلیتون در IELTS هم باخبر باشید. (گرچه که به شخصه تغییر آزمون رو توصیه نمیکنم.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive