25-10-2017, 01:45 AM
تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کار (یعنی از F به H) همچنان امکانپذیر هستش - چالش هایی که دانشجوهای اینترنشنال، در این زمینه باهاش مواجه هستند، به "پروسه" تبدیل ویزا مربوط نیست و میتونه شامل موارد دیگه ای بشه که بحثش مرتبط به این تاپیک نیست.
در مورد بخش دوم سوالتون، تا جایی که من اطلاع دارم، برای تبدیل ویزای H به گرین کارت از طریق کارفرما، PERM Labor Certification باید توسط کارفرما به اداره کار ارسال و تائید بشه (گرین کارت از طریق EB2)؛
در صورتی که کارفرما نخواد برای شما اقدام کنه و صلاحیت های لازم رو داشته باشید، میتونید از طریق EB1 اقدام کنید؛
توصیه میکنم در این زمینه حتما با وکیل مهاجرت مشاوره کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.