11-02-2018, 11:47 AM
@navidgh96 خب مسائل زیادی وجود داره که سوای مشکل فاصله یا ابعاد اجتماعی باید در نظر بگیرین. اولین مساله، مسئله مالی هست. برای مستر کلا اسکولارشیپ خیلی کمه و تو جایی مثل استرالیا تقریبا برای یک اینترنشنال صفره. تو اروپا دانشگاه هایی وجود دارن که هزینه شون خیلی پایینه یا حتی هزینه ای ندارن و ضمنا هزینه زندگی هم نسبت به جایی مثل استرالیا ارزون تره. بله این مساله racism طبق شنیده های من (من تو استرالیا هستم) می تونه تو اروپا پررنگ تر باشه(البته کشورهای اروپا هم از این لحاظ تفاوت دارن و کلا هم نمیشه و نباید حکم کلی داد) ولی نه در جامعه آکادمیکشون. و شما هم سرو کارتون بیشتر با جامعه آکادمیکه و بعید میدونم در طول تحصیلتون حداقل به مشکل جدی بربخورین. شما این مساله رو در صورتی باید خیلی جدی تر مدنظر قرار بدین که بخواین کلا به کشوری مهاجرت کنید. از نظر من الان شما بهتره که تنها از دید مستر به قضیه نگاه کنید. می تونید برای PhD اسکولارشیپ بگیرین و برین جای دیگه. البته اگر مساله مالی براتون مهم نیست یا دید بلندمدت تری دارین موضوع فرق میکنه. و پارامترهایی مثل فاصله، مسائل ویزا و اقامت، زندگی اجتماعی تو اون کشور و... پررنگ تر میشن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا