14-02-2018, 12:36 AM
(13-02-2018, 10:42 PM)navidgh96 نوشته: ممنون بابت توضیحاتتون
بله کشورهای اروپایی نزدیک تره ولی شنیدم که موضوع نژاد پرستی پررنگ تره نسبت به کانادا و ...
موضوع این هستش ما مردم خاورمیانه هستیم و کلا از یه فرهنگ متفاوت یه کشور دیگه (نه یک شهر در همان کشور )هستیم، نگران اینم که خیلی در بلند مدت اذیت کنه این موضوع
سلام
من در مورد کانادا اطلاعاتم کم هست و فقط در مورد فنلاند می تونم بگم شاید حدود 10 درصد مردم اینجا نژاد پرست باشند ولی بروز نمی دهند یعنی شما به ندرت متوجه می شوید
البته یک عنوان جدید من اینجا متوجه شدم بحث جنسیت هست که تقریبا در همه جای دنیا این روزها با خانم ها برخورد بهتری نسبت به اقایون می شود شاید بحث نژادپرستی کم کم به جنسیت تغییر کرده
من اینجا می بینم فنلاندی ها با خانم های خارجی خیلی راحت تر و سریعتر ارتباط برقرار می کنند ولی در مورد مردها خصوصا خاورمیانه برخورد متفاوت هست شاید بخاطر پیش فرضهای ذهنی و ..
در بلندمدت اگر کار مناسب و خانواده داشته باشیذ چندان متوجه نمی شوید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]