25-03-2018, 10:14 AM
سلام به شما
احتمال این موضوع کم است.
بله.
اطلاع دقیق ندارم، در بدترین حالت نهایتا 2 یا 3 روز بستری باشید، بهتر از این است که 2 سال عذاب بکشید.
تاثیر چندانی ندارد، وضعیت فعلی ملاک است.
(10-02-2018, 04:01 PM) نوشته: سلام
من مدرک لیسانس دارم، در حین خدمت دچار ضربه به چشم چپم شدم که موجب شد ۷۰ درصد بینایمو از دست بدم.
هفته پیس کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ارتش برگزار شد و من رو معاف دائم کردن،
یه برگه دادن بهم ک نظرات پزشکان رو جمع کنم وتا اون رو بفرستن تهران شورای عالی تایید کنه
میخواستم بدونم چقد احتمال داره که شورای عالی تهران نظر کمیسیون پزشکی رو رد کنه ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگ کسی بدونه جواب من رو بده
احتمال این موضوع کم است.
(28-02-2018, 12:19 PM) نوشته: سلام من بعد ده ماه خدمت معافیت پزشکی گرفتم میخواستم بدونمامکان داره دوباره برگردم به خدمت اون ده ماهم حساب بشه؟
بله.
(24-03-2018, 04:00 PM)Ali.mahjoubi نوشته: سلام. من برای استرس و اضطراب معاف از رزم شدم و افتادم نیروهوایی ارتش ۱۲/۱۹ هم اعزام شدم ولی شرایط اونجا اصلا باهام سازگار نیست و خواستم برم بهداری ولی فرمانده یه کار دفتری بهم پیشنهاد داد که بازم فایده نداشت الانم میخوام برم دنبال معافی ولی از پروسه ی معافی میترسم از بیمارستان رفتن و بستری شدن اصلا وقتی اسمش میاد تا ۲ ساعت تپش قلب دارم میخواستم بپرسم ببینم برای معافیت پزشکی استرس و اضطراب بستری میکنند؟اگه شرایطمون جوری باشه که نتونیم بستری بشیم چیکار میکنند؟؟؟و معاف از رزمی که شدم تاثیری در روند پروسه ی معافیتم داره؟!؟!؟!
اطلاع دقیق ندارم، در بدترین حالت نهایتا 2 یا 3 روز بستری باشید، بهتر از این است که 2 سال عذاب بکشید.
تاثیر چندانی ندارد، وضعیت فعلی ملاک است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید