15-06-2018, 02:00 PM
(26-05-2015, 08:27 PM)fatima204 نوشته: سلام تو سایت یکی از دانشگاه های کانادا برای اپلیکنت های ایرانی اینو زده این یعنی چی؟
- When transcripts are received, your application will be reviewed and a grade point average calculated.
- Transcript legends are used whenever possible.
- و اینکه منظور از معدل به طور کلی مجموع دروس اختصاصی و عمومیه؟
سلام
اول نوشته که ریز نمرات شما که دریافت شد، درخواست شما بررسی میشود و معدل شما محاسبه خواهد شد.
بله معدل تمامی دروس مد نظر است.
(15-06-2018, 02:37 AM)Samane98 نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم من میخوام بدونم که ریز نمرات مهم ترتد یا معدل کل برای دانشگاه من الان دوتا از درسام ترم 4 .11شدم میخوام بدونم اگه به استاد بگویم که من رو بندازه بهتره که ترم بعد اون درسا رو پاس کنم یا بذارم همین نمره باشه خواهش میکنم یکی جوابی بهم بده که تو اینده پشیمون نشم و من اصلا غمم نیست که ترمای بعد اون درسا رو پاس کنم ممنون میشم یکی جواب منو بده??? ورودی 95 هم هستم
سلام
معمولا به طور کلی و تا آنجا که من اطلاع دارم هر دانشجو برای اپلای میتواند 2 درس (فارغ از تعداد واحد) را زیر 10 شود. برخی میگویند که بعضی سیستم ها نمرات زیر 10 را در معدل ذکر نمیکنند اما برخی دیگر میگویند که ذکر میکنند.
تا آنجا که من اطلاع دارم تمامی نمرات ذکر میشود.
چه ضمانتی وجود دارد که ترم بعد بهتر شوید؟
اصلا شما اگر 20 هم بشوید با معدل این دو، نمره نهایی و موثر در معدل شما 15.5 خواهد بود.
به این طرف موضوع هم نگاه کنید و اینکه سقف نمرات زیر 10 را پر کرده اید و اولین نمره زیر 10 شما مشکلاتی را برای اپلای به وجود خواهد آورد.
شاید معدل ترم بعد را بسیار بالاتر ببرید بهتر باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید