07-08-2018, 09:28 AM
(07-08-2018, 09:15 AM)Sarastar نوشته: سلام... بالاخره نتیجه تصمیم گیری در مورد کیس F4 چی شد؟ آیا هنوز در جریانه یا کلن دیگه از بین رفته این نوع ویزا واسه ایرانیا؟ خواهر شوهرم سال 2014 واسه ما فرم پر کرد، خودش سیتسزن آمریکاست، خواستم بدونم امیدی هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
بررسی پروندهها همچنان انجام میشه و تا مرحله آخر که مصاحبه در سفارت آمریکاست پیش میره. در اون مرحله سرعت بررسی کم شده و باید waiver صادر بشه. به بعضی از پروندهها waiver داده میشه ولی تا اینجا که من اطلاع دارم درصدشون کمه. به هر حال، هنوز خیلی مونده تا پرونده شما به اون مرحله برسه. برای پروندههای F4 مدت بررسی در حال حاضر حدود ۱۴ ساله. یعنی با فرض این که این عدد تغییر نکنه حدودا ۱۰ سال دیگه نوبت شما خواهد شد و تا اون موقع خیلی چیزها ممکنه عوض بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.