03-09-2018, 04:33 AM
(02-09-2018, 10:42 PM)Shmtm نوشته: سلام
بنده در حال حاضر دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه تهران هستم متاهلم و همسرم با مدرک ارشد مهندسی برق با سابقه حدود 8 سال مشغول به کار هست
با فرض اینکه قصد مهاجرت به امریکا و گرفتن اقامت داشته باشیم به نظر شما بهترین روند چیه؟ اینکه من برای پذیرش مقطع دکتری اقدام کنم و همسرم با ویزای f2 بعد از ورود به امریکا جویای کار باشه و ایا اصلا شانسی برای پیدا کردن کار داره یا اینکه ایشون هم برای مستر یه رشته ای پذیرش بگیره که در حین تحصیل یا حداکثر بعد از اتمامش با مدرک تحصیلی اونجا راحت تر بتونه کار پیدا کنه؟
و اینکه اگر با ویزای f2 بیاد اصلا میتونه دنبال کار باشه طبق قوانین اونجا یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
با توجه به شرایط اخیر آمریکا و سختگیری های روزافزون برای مهاجران به ویژه ایرانی ها، در حال حاضر تنها راه ممکن برای ورود به آمریکا ویزای تحصیلیه. حتی قبل از ترول بن هم سرراست ترین راه بود. اما در مورد وضعیت شما، اولین خوان بعد از گرفتن پذیرش گرفتن ویزاست که باید بتونید افسر رو توجیه کنید که چرا دارید دکترای ایران رو ول می کنید و میرید آمریکا، و اگر به دکترای ایران اشاره هم نمی کنید باید برای گپ تحصیلی تون توجیه خوبی داشته باشید. بعد از این مرحله هم بعد از اتمام تحصیلات، در وهله اول مشخص نیست تا اون موقع قوانین امریکا برای فارغ التحصیلان اینترنشنال چطور تغییر کنه. در حال حاضر، دانشجو می تونه حداکثر تا سه سال رو وضعیت OPT تو آمریکا کار کنه. و در حین کار شرکت باید براش برای ویزای کار و گرین کارت اقدام کنه.
در مورد همسرتون، فردی که با ویزای F2 در آمریکا زندگی می کنه اجازه کار نداره.
در مجموع توصیه من به شما اینه که همه تلاشتون معطوف آمریکا نکنید و بقیه کشورها رو در نظر داشته باشید.
موفق باشید
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.