13-09-2018, 12:43 PM
من تاریخ 97/06/20 در بهداری ستاد کل ناجا کمسیون داشتم که بعد از اینکه دکتر کمسیون مدارک پزشکی رو بررسی کرد گفت برو بیرون و تا ظهر منتظر بمون.... ظهر که شد به من ی نامه دادند به شرح زیر...
از شورای عالی پزشکی معاونت بهداد ناجا
به معاونت مهندسی ناجا(یگان خدمتی)
احتراما وضعیت نامبرده در جلسه شورایعالی پزشکی مورخه 97/6/20 بخش 6 بند 2 مطرح گردید و در روز جاری به یگان خدمتی معرفی می گردد. ضمنا نتیجه شورایعالی متعاقبا ارسال می گردد.
نامبرده معاف دائم گردید. ضمنا نامبرده تا اعلام حکم اصلی که در مورخه 97/07/18 می گردد از هرگونه خدمت و حضور در یگان معاف می باشد.
مدارک مورد نیاز:
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی
اصل مدارک پزشکی
چهار قطعه عکس پرسنلی
به من گفتند این نامه را ببر و تحویل یگان خدمتی ات بده و 28 روز بعد با مدارکی که نوشته شده بیا دوباره اینجا...
این حکم اصلی شورایعالی داستانش چیه؟؟؟ الان من 100 در 100 معافم یا هنوز معلوم نیست؟؟؟
از شورای عالی پزشکی معاونت بهداد ناجا
به معاونت مهندسی ناجا(یگان خدمتی)
احتراما وضعیت نامبرده در جلسه شورایعالی پزشکی مورخه 97/6/20 بخش 6 بند 2 مطرح گردید و در روز جاری به یگان خدمتی معرفی می گردد. ضمنا نتیجه شورایعالی متعاقبا ارسال می گردد.
نامبرده معاف دائم گردید. ضمنا نامبرده تا اعلام حکم اصلی که در مورخه 97/07/18 می گردد از هرگونه خدمت و حضور در یگان معاف می باشد.
مدارک مورد نیاز:
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی
اصل مدارک پزشکی
چهار قطعه عکس پرسنلی
به من گفتند این نامه را ببر و تحویل یگان خدمتی ات بده و 28 روز بعد با مدارکی که نوشته شده بیا دوباره اینجا...
این حکم اصلی شورایعالی داستانش چیه؟؟؟ الان من 100 در 100 معافم یا هنوز معلوم نیست؟؟؟