21-09-2018, 10:17 AM
(19-09-2018, 06:32 PM) نوشته: سلام خسته نباشیدجمعیت؛من شوهرم آلمان زندگی میکنه منم میخام باگرفتن ویزای تحصیلی ب آلمان برم ؛شوهرم لزم خاسته ریز نمرات دیپلم دپیش دانشگاهیمو واسش بفرستم؛ حالا میخاستم بدونم من که معدل کلم ۱۴ و ۱۵ هست ومعدل کتبیم ۱۰ هست آیا امکان قبولیم هست یاخیر؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام
حداقل معدل برای تحصیل در آلمان مشاهده نکرده ام اما مطلب مهمتر این است که یک سری مدارک را داشته باشید، در لینک اول که روی عبارت database در متن زیر کلیک کنید، بعد باید روی لینکی که عنوان شده برای 80 کشور نیازمندیهای پذیرش وجود دارد کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشود از بین کشورها ایران را انتخاب کنید.
با انتخاب نوع آموزش و پیش زمینه ی آموزشی میتوانید امکان ادامه تحصیل را مشاهده کنید، من برای دوره ی 4 ساله و فقط با داشتن مدرک دیپلم جست و جو کردم امکان ادامه تحصیل نبود.
گزینه های زیادی داشته اما معمولا قبولی در کنکور ایران شرط است و یا شاید حتی مجبور شودی در آن امتحانی که در ادامه ی همین پاراگراف پایین آمده است شرکت کنید.
توضیحات کامل است، با دقت مطالعه کنید.
For prospective undergraduate students, a high-school diploma, school-leaving certificate or university entrance exam result is usually sufficient, and the DAAD has a database of information on admission requirements for selected countries. Students with qualifications from outside Europe may have to sit the Feststellungsprüfung entrance examination after attending a preparatory Studienkolleg, although high-achieving students may be able to bypass this.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید