22-12-2018, 11:23 AM
(14-12-2018, 09:37 AM)Dongsun_9_9 نوشته: طبق گفته شما من این نتیجه رو میگیرم که میتونم از کشور واسه تحصیل برم خارج کشور ولی تا کی؟ واسه ارشد میخوام برم حدود ۳ سال طول میکشه بازم تا مدرکو بگیرم یعنی کافیه؟
میشه بازه زمانی که اگر میدونین عنایت فرمایین؟
یا کسی که اقدام کرده میتونه کمکم کنه؟
میخوام پاسپورت رو از طریق تفریحی بگیرم ولی دغدغه من اینکه اونی که سربازی رفته نمیتونه بره خارج کشور واسه تحصیل
برای ارشد شما معافیت تحصیلی 3 ساله دارید و به هر تعدادی که دوست داشته باشید میتوانید به کشور وارد شوید و دوباره از کشور خارج شوید.
اون کسی که سربازی رفته چرا نتونه از کشور خارج بشه؟ کارت داره راحت تر خارج میشه که، بدون محدودیت.
(19-12-2018, 11:30 AM)Dongsun_9_9 نوشته: واسه معافیت تحصیلی مگه نامهای از دانشگاه لازم نیست مگه؟؟؟
که فُلانی در رشته فلان در مقطع در دانشگاه فلان درحال تحصیل هست...
مدارک لازم برای کسانی که میخوان به خارج کشور برن و همهچی رو نوشته
https://www.msrt.ir/file/download/servic...kharej.pdf
منظور از دفترچه اعزام به خدمت این هست که برم درخواست بدم واسه خدمت بعد اونو بدم واسه معافیت ?
خواهشا یکی میتونه مرحله به مرحله بفرماید که واسه خروج کشور بدون کارت پایان خدمت واسه تحصیل چه کارا باید انجام بدم؟ کجاها برم و چه مدارکی رو بگیرم؟
نحوه پاسپورت گرفتن رو واقعا ممنونم که واضح توضیح دادید اگر میشه دوستان تو اینم کمک کنین که سال بعد لازمش دارم از حالا اقدام کنم
(پاسپورت-مدرک زبان-ترجمه مدرک لیسانس) رو میدونم بقیه موردهارو میتونید بگید؟
نامه نیاز هستش.
تا آنجا که من اطلاع دارم خیر، توجه کنید، شما اگر مشمول باشید نمیتوانید معافیت تحصیلی دریافت کنید، یعنی اگر از بازه ی مجاز (6 ماه پس از انصراف) یا 1 سال اگر سقف مجاز پر نشده باشد از فارغ التحصیلی شما گذشته باشد، حتی اگر نامه ی دانشگاه را به نظام وظیفه تحویل بدهید باز هم معافیت سربازی شامل حال شما نمیشود باید ابتدا سرباز شوید و بلافاصله برای معافیت اقدام کنید که ایست خدمت شامل حال شما شود.
برای اطمینان باز هم از نظام وظیفه سوال کنید، روال تا آنجا که من اطلاع دارم همینگونه است، بدون نامه ی اشتغال به تحصیل غیر ممکن است بتوانید گذرنامه دریافت کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید