07-02-2019, 08:18 PM
(05-02-2019, 09:31 PM)omkind نوشته: سلام دوستان، با توجه به شرایط من و همسرم چه پیشنهادهایی دارید؟
خودم لیسانس مهندسی مواد آزاد کرج معدل 12.73
ارشد مهندسی مواد شناسایی و انتخاب مواد دانشگاه امام خمینی قزوین معدل 14.46
زبان متوسط و یه مقاله هم نوشتم فعلا جوابش نیومده البته با همکاری استادم میتونم مقاله های بیشتری بنویسم.
همسرم لیسانس صنایع دانشگاه دولتی اردکان معدل 16.89
ارشد هم ترم 4 صنایع گرایش کیفیت و بهره وری با معدل 17.68 دانشگاه ازاد علوم تحقیقات
فارغ التحصیلی ارشدم سال 95 بود اما فردای دفاع لپتاپ رو کامل دزدیدن و نتونستم کاری بکنم و از مدرک ارشد مجبور شدم بگذرم تا امسال که اتفاقی یه فایل ورد پیدا شد و تحویل دادم و مدرک گرفتم. حالا با این شرایط به نظرتون چطوری و کی اقدام کنیم؟ 1 سال صبر کنیم تا همسرم مدرک بگیره و از طریق اون که معدلش بالاتره اقدام کنیم یا من هم اقدام کنم؟ تو این 1 سال میشه زبانمون رو هم تقویتکنیم. نظر به ترتیب رو اروپا امریکا و کانادا هست.
از نظر درآمدی هم میتونم 100-150 تومن بذارم تو حساب بمونه و یه خونه هم بنامم هست. پدرخانومم تو جسابش 200 تومن هست و درآمد ماهیانه اش 10 تومن هست و فکرکنم بتونه ساپورت که.
ببخشید که طولانی شد.
سلام
معدل شما برای اپلای مناسب نیست، معدل های کارشناسی و ارشد شما حداقل معدل برای اپلای در دانشگاه ها که عموما 15 از 20 است را پوشش نمیدهد، پس بهتر است برای دانشگاه هایی اپلای کنید که حداقل معدلی برای پذیرش ندارند.
اما قسمت خوب موضوع این است که برای دکتری معمولا کمک هزینهی تحصیلی مکفی وجود دارد.
برای همسر شما که قطعا معدل بهتری دارند و دریافت پذیرش برای ایشان راحت تر هستش.
به نظر من اگر قصد شما آمریکا یا کانادا است، برای کانادا که معدل شما مناسب نیست اما به هر حال اگر کمک هزینه ی تحصیلی کامل دریافت کردید اقدام کنید.
کار برای ترکیه، اروپا مخصوصا ایتالیا راحت تر خواهد بود، عموما کمک هزینه ی تحصیلی در دکتری وجود دارد اما برای 1 نفر کافی است، پس یا باید هر دو نفر همزمان کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنید، یا یک نفر تحصیل کند و فرد دیگر کار کند تا بتوانید مخارج را مدیریت کنید.
اگر نا امید باشید و کاری نکنید قطعا کار پیش نمیره اما اگر اقدام کنید بالاخره یک راهی پیدا میشود، حال این کشور نشد یک کشور دیگر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید