15-02-2019, 12:43 PM
(15-02-2019, 01:29 AM)اسماعيل موسوي نوشته: با سلام من حدود دوسال هست كه از امريكا بر گشتم وتاريخ گرين كارتم تا ٢٠٢٢ هست اينجا دچار سكته قابي شدم و نتونستم بر گردم از گرين كارت سفيد هم قبلا استفاده كردم من در چه صورت برگردم دچار مشكل نميشم ممنو
به نظرم در اولین فرصت ممکن به آمریکا برگردید و مدارک پزشکی خودتون رو (با ترجمه انگلیسی) همراه داشته باشید که اگر در مرز ورودی مشکلی پیش اومد، توضیح بدید. ضمنا به نظر میرسه که سختگیری در مرزهای ورودی در کالیفورنیا (مثل سنفرانسیسکو و لسآنجلس) نسبت به شهرهای شرقی یه مقدار کمتر باشه. در نتیجه شاید بهتر باشه از مرزهای سمت غرب وارد بشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.