(06-04-2019, 08:25 AM)mehmoh نوشته: دوست عزیز من اومدم اینجا بگم که چرا واقعا وقتی اطلاعات کافی ندارید یکی رو مثل من ممکنه ناامید کنید؟؟ من در حال حاضر از 7 تا دانشگاه کانادا آفر دارم که چهارتاشون با فانده و یکیش هم PHD.
کلا به دوستان هم بگم کیس با کیس خیلی فرق داره و رشته اقتصاد پذیرش گرفتنش هم با رشته های دیگه خیلی فرق داره. این دوستمونم که جواب من رو داد توی پروفایلش نوشته مهندسی مکانیک می خونه.
پستها رو خوب بخونید متوجه میشوید که بحث ناامیدی نیست
شما رزومتون رو به کسانی که اقتصاد خونده اند در کانادا آمریکا و حتی دکتری تموم کردن و استاد شدن نشون بدین ببینین اونها چی میگن !
در پست بعدی اون پست هم دوستمون که در مورد رشته های انسانی هم اطلاعات زیادی داره تایید کرده پست من رو.صفحه قبل رو بخونید. کیس با کیس دقیقا کجاش فرق داره ؟! کیس رو رزومه مشخص میکنه بنده هم نگفتم غیرممکن نیست گفتم تا حد زیادی ممکن نیست.
شما دوست عزیز هم رزومه با پذیرش رو با فول فاند هاتون رو اینجا اعلام کنید تا دوستان همگی با رزومه شبیه شما اپلای کنن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.