(08-03-2022, 10:26 PM)Soorati نوشته: سلام
من پی اچ دی دارم در یه رشته کاملا غیر مرتبط به کامپیوتر از امریکا
یعنی هیچ بک گراندی از کامپیوتر ندارم
بخاطر درامد خیلی خوبه رشته های فاینس و دیتا ساینس میخوام شیفت کنم
و تویه اوقات فراغتم مهارتای لازمشو یاد بگیرم
ینظرتون برم کالج یه مدرک دوساله بگیرم ؟
یا برای مستر کامپبوتر اپلای کنم ؟ نمیدونم اصلا فاند میتونم واسش پیدا کنم با توجه به بک گراند غیر مرتبطم
یا اصلا خوندن مستر بدون فاند می ارزه؟
یا اینکه از این دوره های برنامه نویسی برم و سعی کنم خودم مهارت هاشو یاد بگیرم و برای شرکنای کوچیکتر اپلای کنم و کم کم جلو برم؟
مرسی
خیلی از افرادی که مشغول به کار در زمینه دیتاساینس هستند، مدرک رشته کامپیوتر ندارند. این موضوع کاملن قابل قبوله و برای وارد شدن به مشاغل دیتاساینس شما لزومن به مدرک رشته کامپیوتر نیاز ندارید. داشتن پیاچدی در رشتههایی که پایه ریاضی دارند، مثل خود رشته ریاضی، فیزیک، رشتههای مهندسی، میتونه خیلی کمک کنه به پیدا کردن شغل، ولی در نهایت موقع مصاحبه لازمه که شما بتونید سوالات رو جواب بدید. به نظر من میتونید مهارتهاش رو یاد بگیرید و به تدریج شروع کنید به مصاحبه کاری کردن و جلو برید. گذروندن دورههای دیتاساینس دانشگاههای خوب هم میتونه کمک کنه. بعضن دورههای یک ساله دارند که میتونید ثبتنام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.