27-02-2012, 08:05 PM
مرسی از پیامتون. من پستتون رو دیده بودم ولی واقعا نمیدونستم چی بگم برای همین چیزی ننوشتم
سوالاتونم هم برای من یه مقدار گنگ و کلی هست.در مورد خود من از همون اول به زمینه م علاقه داشتم و برای من علاقه یه چیز درونیه و اینجوری نبوده که براش برنامه ریزی کنم و پیداش کنم . به نظر من کسی که برای مقطع دکترا میخواد اپلای کنه دیگه باید علاقه ش مشخص شده باشه .چون شما بالاخره رفتی ارشد یه رشته رو خوندی و ارشد دیگه مثل لیسانس نبوده که اون موقع که کنکور دادیم خیلی شناختی نداشتیم و همه چی تحت کنترل خودمون نبوده. ارشد رو معمولا ادم با شناخت بیشتری انتخاب میکنه و به دکترا که می رسه علاقه دیگه شکل گرفته . البته این نظر شخصیه منه و ممکنه بقیه موافق نباشن. برای من نبود امکانات چیزی از علاقم کم نکرده . و بعد هم فکر میکنم برای دکترا علاوه بر علاقه اون زمینه ای که داشتین و توانایی ها هم خیلی مهمه و اگه آدم بخواد صرفا با عنوان اینکه من به فلان کار علاقه دارم بخواد خیلی ماهیت رشته رو عوض کنه اونم تازه برای دکترا بعد از اینکه هفت هشت سال هم ارشد و لیسانس گرفته ،علاوه بر اینکه شانس پذیرش گرفتن خودش رو کم میکنه، شاید نتونه هیچ وقت به اندازه کسی که از اول وارد اون رشته شده موفق بشه. البته استثنا هم هست. آدم باید ببینه که توانایی همچین کاری رو توی خودش داره یا نه. به هر حال نظر من اینه علاقه محض کافی نیست . منم به جز رشته م که تو حیطه علوم زیستیه به خیلی کارای دیگه مثل کامپیوتر، بیوانفورماتیک و ... علاقه دارم ولی فکر میکنم اینکه بخوام چون امکانات رشتم کافی نیست حالا برم مثلا کامپیوتر بخونم یه جور دست درازی به حریم افراد متخصص این رشته ها هست
تازه خیلی وقتا علاقه ها رو میشه بوجود آورد

تازه خیلی وقتا علاقه ها رو میشه بوجود آورد

قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما