03-04-2012, 03:15 PM
(03-04-2012, 01:07 PM)hadi2050 نوشته: من از موقعی ثبت نام کردم خیلی به همه به ویژه به مدیران سایت زحمت دادم ولی چکار میشه کرددوست من، چند بار چند جای دیگه هم بیان شد که:
آقا شهر ما کوچک واطلاعات مسولین کم هستخوب من میرم میپرسم میگم آقا چند بار اجازه خروج از کشور رو دارم
میگه یه بار زنگ میزنم تبریز{مرکز استان}میگه هر چند بار که بخواهیی ولی باید مراحل از اول طی کنی
حالا شما که در تهران هستید بگید شماره تلفن معتب وآدرس بدید مطمعن شم اقدام کنم فکر کنم دیگه رو نظام وظیفه تهران
حرفی نبشه خواهشن عجله شماره تلفن بهتره. البته از سایت پیدا کرم بر نمیدارن
دانشگاه محدودیت داره به اینکه هر چند بار در طول ترم معافیت تحصیلی صادر کنه یا نه؟
1- شما در هر سال با توجه به مقطع تحصیلی ات (در صورت اقدام از طریق معافیت تحصیلی) محدودیت خواهی داشت (ارشد هر ترم 1 بار، کارشناسی سالی 1 بار)
2- در صورت اقدام به صورت کاری/تفریحی، محدودیتی برای خروج در یک سال نخواهی داشت ولی برای هر بار خروج از کشور باید تمام مراحل رو از ابتدا طی کنی (تامین وثیقه > نظام وظیفه > گذرنامه)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.