(21-04-2012, 02:30 AM)monir1343 نوشته: ممنون از راهنمایی که کردی راستش من تو پاسپورتم اقامت انگلستان هست و نمیخوام تغییر بدم و تو فرم نوشته تغییر محل اقامت نمیدنم بله _ خیر رو کدوم رو بزنمخوب شما جواب خودتون رو دادید

نقل قول:اینم جلوش نوشته رضایت همسر بله _ خیر و چون قبلا هم ذکر کردم برایه تجدید گذرنامهفکر کنم این مورد رو بتونید تلفنی هم از وزارت امور خارجه یا کنسولگری های خارج از کشور بپرسید، با توجه به اینکه سفارت ایران در بریتانیا تعطیل است، فکر کنم بتونید از نزدیک ترین کنسولگری/سفارت به صورت تلفنی سوال کنید (نزدیکترین سفارت به محل قامت خودتون رو از اینجا پیدا کنید)
پ.ن: من از یکی از دوستان پرسیدم و ایشون گفتند که برای تعویض هم به اجازه همسر نیاز است (با توجه به اینکه ایشون تا حالا 2 بار گذرنامه شون رو تعویض کرده اند البته مقیم ایران هستند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.