22-04-2012, 12:51 PM
(22-04-2012, 12:44 PM)miladbb نوشته: با خوندن این تاپیک روزنه های امید چشمک زدند.. اما من برای اطلاعات بیشتر رفتم حوزه نظام وظیفه (اهواز) برای اجازه خروج مشمولین پرسیدم و این جواب و دادن که فقط در 3 ماه اول بعد از فارغ التحصیلی امکان خروخ است و بعدش نه!!!! من در تاریخ 5 بهمن 90 درمقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم .چطور می تونم یه جواب درست و قطعی بگیرم؟؟؟؟؟سلام خدمت شما دوست خوبم و عرض خوش آمدید به فروم!
ببینید بنده خودم، شهریور 1390 فارغ التحصیل شدم و از 1 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت اجازه خروج از کشور به مقصد ترکیه را دارم!
طبق قانون جدید که فارغ التحصیلان دانشگاهی یکسال فرجه فراغت از تحصیل دارند، بنابراین منطقی به نظر نمی آید که سه ماه اول را فقط مجاز باشند!
البته پیشنهاد می کنم، به صورت جدی تری با نظام وظیفه صحبت کنید، و همچنین در سامانه پرسش در پرتال نظام وظیفه سوال خودتون را مطرح کنید!
اطلاعات من مربوط به اسفند 1390 هست و ممکنه بعد از ابلاغ قانون جدید، مدت مجاز خروج از کشور تغییر کرده باشه!
ممنون میشم اگه در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه کسب کردید، در این تاپیک به اشتراک بگذارید تا برای سایر دوستان هم مفید باشه!
موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.