03-05-2012, 07:18 PM
(03-05-2012, 05:10 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوست پر ذوق و با نشاط منسلام اکبر جان خوبی؟![]()
خوبید؟
خب کسی که کارت اعتباری خرید یا همون بن نمایشگاه رو داره انتشارات جنگل تو انقلاب قبول میکنه؟ یا اینکه اون کارت فقط مخصوص نمایشگاس؟
سپاس
قطعا سوال خوب و بجایی بود. من همین الان حسب امر شما دوست عزیز زنگ زدم انتشارات جنگل و دیدم که با بن کتاب نمایشگاه هم میشه از pos داخل فروشگاه انقلاب خرید کرد!!!!!
فکر میکردم نمیشه ولی گفت میشه.من که با بن خودم فقط کتابهای برق کنترلی خریدم از نمایشگاه و تازه کم هم اومد! ولی انگلیسی ها رو از جنگل که البته هنوز مونده و باید بازم بخرم.موندم سر دوراهی IELTS - TOEFL
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم