06-05-2012, 12:52 AM
(05-05-2012, 05:42 PM)milad2012 نوشته: سلام بابک خان، خوب هستید؟من نمیدونم که شما به چه صورت میتونی از ایران پول خارج کنی، ولی در امریکا شما میتونی با خودت مبلغ زیادی پول همراه بیاری، فقط باید در فرمهای گمرک که در هواپیما به شما داده میشه حتما قید کنی که دقیقا چقدر پول همراهت هست. البته اصطلاحا declare کردن پول فقط در صورتی که مبلغ بیشتر از ده هزار دلار باشه لازمه. برای مبالغ کمتر نیازی نیست. به پولی که شما با خودت میاری مالیات هم تعلق نمیگیره ولی ممکنه ازتون سوال کنند که این پول رو از کجا آوردید و چرا این قدر پول همراهتون هست. معمولا سختگیری خاصی هم نیست، فقط در حد سوال عادی هست.
من هیچ راه قانونی و 100% مطمئنی نمی شناسم که بتونم با خودم مبلغ زیادی (در حدود 40000$) رو بیارم آمریکا! خواهش می کنم که روش این انتقال پول از ایران به آمریکا (Oklahoma) رو برای بنده توضیح بفرمایید!
متشکرم
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.