06-05-2012, 09:18 PM
(06-05-2012, 08:25 PM)marjan_negar نوشته: من لیسانس IT دارم و می خواهم برای فوق لیسانس برای آمریکا اقدام کنم. در مقطع کارشناسی خیلی به کار تحقیقاتی بها داده نمیشه و معمولا فارغ التحصیلان کارشناسی کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام ندادن. با این وجود مسئله ی ارتباط با استاد چطور میشه وقتی زمینه ی تحقیقاتی در گذشته رو نداری.این قسمتی که قرمز کردم سوال منم بود و الانم با اینکه اطلاعاتم بهتر شده ولی بازم هیچ تحقیق رسمی و یا مقاله ای مستند ندارم.چطور باید دنبال استاد بگردم؟حالا میگم من در چند مورد علاقمند شده ولی چیزی برای اثبات ندارم،چجوری به استاد بگم میخوام با شما کار کنم؟به تحقیقت علاقمندم و .....
و اینکه پیدا کردن استاد چقدر در گرفتن پذیرش مهمه و آیا حتما باید تاییدیه ی یک استاد رو داشت برای گرفتن پذیرش؟
در مورد کمک هزینه ی تحصیل چطور؟ آیا در این مورد نیز باید تاییدیه از استاد داشت؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم