(17-05-2012, 05:41 PM)kasra515 نوشته: سلام دوستان۱- حتما حتما حتما از دانشگاهتون کپی مافیت تحصیلیت رو بهت بدند! در نظام وظیفه از من خواستند هر ۳ باری که از کشور خارج شدم
من از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش گرفتم و الان باید برای مصاحبه ویزا برم ترکیه. دیروز رفتم دانشگاه و درخواست فرم خروج کردم. اولا که مسئولا محترم اصلا نمی دونستن چیه و کلی گشتن تا همچین فرمی رو پیدا کردن.
بعد متن زیر را واسم نوشتن:
از دانشگاه ...
به سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا - اداره کل مشمولین و امور معافیت ها
با سلام
بدین وسیله گواهی می شود آقای .... با مشخصات و شماره دانشجویی .... دانشجوی ورودی 1386 مقطع کارشناسی نوبت دوم رشته مهندسی کامپیوتر در ترم دوم تحصیلی 90-91 ثبت نام نموده و به تحصیل اشتغال دارد.
ضمنا نامبرده دارای معافیت تحصیلی به شماره .... مورخ .... صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا می باشد. خواهشمند است نسبت به صدور مجوز خروج از تاریخ 1391/04/01 تا 1391/05/01 به مقصد کشور ترکیه و به منظور مصاحبه برای ویزا اقدام لازم معمول فرمایند.
می خواستم بدونم
1- این متن برای گرفتن وثیقه 5 تومانی کافیه؟ چونکه اونا اصلا نمی دونستن باید چی بنویسن.
2 - اگه متن خوبه الان باید این فرم رو کجا ببرم؟اول ببرم وزارت علوم تایید کنه یا مستقیم ببرمش نظام وظیفه؟
3- اگه فقط نظام وظیفه کافیه، نظام وظیفه شهرستان می شه یا باید ببرمش تهران؟
دوستان خواهشن دقیقا بگید باید چی کار کنم. متاسفانه من شهرستانم و کسی اطلاعات دقیق نداره اینجا
با تشکر
۲- نوع سفر شما باید در نامه قید بشه و الی وثیقه ۱۵ تومانی خواهد شد. در حال حاضر این سفری که شما داری میری و نوشته شده مصاحبه ویزا قطعا ۱۵ تومانی خواهد بود. پیشنهاد من به شما گرفتن نامه برای شرکت در آزمون تافل یا . . . هستش که در این صورت مبلغش میشه ۸ تومانی
۳- نظام وظیفه طرف حسابش میشه وزارت علوم تحقیقات، من تو تهران ناممو بردم اونا تایید کردند. اصلا به واسطه تأیید اونها بود که وثیقم ۱ بار شد ۵ تومن ۱ بارم شد ۸ تومن! البته دفعه آخر ۱۷ تومن شد!