18-05-2012, 11:11 AM
(18-05-2012, 11:00 AM)kasra515 نوشته: من از دوستام شنیدم که برای مصاحبه ویزا هم می شه با وثیقه 5 تومانی خارج شد. جناب MaMi شما تو پست اول گفتید میشه بعد گفتید نمیشه. چی کار کنم آخرش؟دوست من، من خودم از این طریق از کشور خارج نشدم (برای دریافت ویزا)، که در این ارسال هم توضیح دادم.
اینکه تعریف نظام وظیفه از خروج برای دریافت ویزا چی باشه (علمی/نیمه علمی)، کاملا بستگی داره به فردی که در اداره نظام وظیفه استان پاسخ گوی شما است! یعنی اون فرد، تفسیر شخصی اش رو از این قانون انجام میده! به همین دلیل در اولین پست، اشاره کردم که میشود، ولی پس از پرس و جو از دوستان، به این نتیجه رسیدم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه و به جای "دریافت ویزا"، "شرکت در امتحان زبان" رو قید کنید در نامه مطمئن تر خواهید بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.