سلام دوست من و خوشامد میگم به شما جهت پیوستن به فروم
بله، شما هر بار که به کشور بر میگردی، تشریف میبری نظام وظیفه خودت رو معرفی میکنی و وثیقه ات رو آزاد. برای دفعه بعد باز هم میری نظام وظیفه وثیقه میگذاری و ... ادامه قضایا. توجه کن که شما فقط بار اول رو درخواست صدور گذرنامه میدی، دفعات بعد فقط نامه شما از نظام وظیفه به گذرنامه ارسال شده و شما خواهی توانست با همان گذرنامه برای یک بار از کشور خارج شوی
نقل قول:میخواستم راهنماییم کنید.دانشجوی ارشدم و میخوام برای مصاحبه ویزای امریکا برم ترکیه،که احتمالا مجبور بشمشما وقتی ارشد هستی در هر ترم یکبار اجازه خروج خواهی داشت (به صورت علمی) یعنی دانشگاه به شما اجازه میده که از طریق علمی هر ترم یکبار از کشور خارج بشوی ولی برای سفر تفریحی شما محدودیتی نخواهی داشت.
تا سال آینده 3-2 بار نیاز به خروج داشته باشم!که البته میتونم 3ترم دیگم درسمو نگه دارم(هر ترم یه بار برم) با توجه به مطالبی که دوستان گفتن حالا بحث سر اینه که :
1-اگر هر دفعه که بخوام خارج بشم و بخوام از نوع سفر تفریحی برم باید هر سری پروسه گرفتن گذرنامه رو از اول تا آخر دوباره برم؟ عنی وثیقه رو گذاشتم باز برگشتم اونو بگیرم،باز دفعه بعد دوباره بدم...
بله، شما هر بار که به کشور بر میگردی، تشریف میبری نظام وظیفه خودت رو معرفی میکنی و وثیقه ات رو آزاد. برای دفعه بعد باز هم میری نظام وظیفه وثیقه میگذاری و ... ادامه قضایا. توجه کن که شما فقط بار اول رو درخواست صدور گذرنامه میدی، دفعات بعد فقط نامه شما از نظام وظیفه به گذرنامه ارسال شده و شما خواهی توانست با همان گذرنامه برای یک بار از کشور خارج شوی
نقل قول:2- دانشگاه روی سفر علمی گیر میده. میگه اگه کنفرانس نامه ارائه، اگه زبان پرینت ثبت نام و...به نظرتون چیکار کنم؟برای خروج به صورت علمی، باید یک مدرک به دانشگاه ارائه بدی (گواهی پذیرش مقاله و ارائه، پرینت ثبت نام و ...) ولی همون طور که در اینجا اشاره کردم، اگر با استاد راهنمات هماهنگ باشی دیگه به این نامه نیاز نخواهد بود!
نقل قول:3-ترم تابستون یه ترم برای اجازه خروج حساب نمیشه؟ترم تابستان تا جایی که من میدونم چون جز سنوات تحصیلی شما (به عنوان ترمی جدا) حساب نمیشه، اگر شما در ترم دو از کشور خارج شده باشی، در ترم تابستان بعدش نمیتونی از کشور از این طریق خارج بشوی.
نقل قول: 4-یه مشکل دیگم اینه که یه سفرم ممکنه بیشتر از 30 روز بشه.از طرفی ظاهرا اجازه خروج با معافیت تحصیلی 20 روزست. اینو چیکار کنم؟نخیر دوست من. حداکثر زمان ممکن برای شما در دوران کارشناسی ارشد جهت خروج از کشور، 30 روز است، نه کمتر نه بیشتر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.