30-05-2012, 11:15 AM
(30-05-2012, 10:55 AM)mhz_ir نوشته: الان به نظرم این جمله تناقض داره!چون بحث مشمولیت با نظام وظیفست،یعنی همه کاره اونه که تعیین میکنه.حالا اگه سفر تفریحی باشه نمیدونم اثبات برای دانشگاه چه دلیلی داره؟دوست من، دقت کن که در مورد خروج علمی (دریافت نامه از دانشگاه برای نظام وظیفه جهت قراردادن وثیقه 5 یا 8 میلیونی) این محدودیت وجود داره (یعنی از نظر نظام وظیفه محدودیتی نداره دفعات خروج چند بار باشه، ولی وزارت علوم گفته دانشجوی کارشناسی ارشد در هر ترم 1 بار و دکتری 2 بار میتونه از این روش برای خروج از کشور اقدام کنه)...حالا وزارت علوم این تفسیر رو از قانون خروج دانشجو کرده است، تا وقتی هم که شما مشمولی و دانشجو (یعنی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی) این موارد وجود دارد
به قول معروف چه ربطی به دانشگاه داره وقتی نظام وظیفه اوکی بده؟
ارتباط بین دانشگاه و نظام وظیفه رو میتونید از دوستان ذی صلاح بپرسید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.