(31-05-2012, 02:17 AM)لیدی نوشته: منونم mami و bzz دوستان عزیز که راهنمایی کردین پس شدنیه ولی حالا نمیدونم چه بهانه ای جور کنم ؟ و اینکه حالا برام عوضش کنن یا نه؟ اگه کلا بگم پاسم گم شده چی؟ چقدر طول میکشه پاس المثنی بگیرم؟ دردسرش کمتر نیست؟ ممنون از لطفتوناگر بگید که گم شده اول میفرستنتون برید کلانتری اونجا گواهی از چند نفر تو محلتون که خوش حساب هستند بگیرید که گم شده و شما راست میگید. اگه بگید دزدیدند هم باز باید برید کلانتری و شکایت تنظیم کنید و داستان داره!
اصلا من ۱ سوال دارم: حالا ۱ آژانسی این وسط گفت براتون مشکل ساز میشه! چه مشکلی؟ ترک نشین قبرس که ویزا نمیخواد (اگر اشتباه نکنم)! اروپاشم باید شنگن بگیرید (اگر اشتباه نکنم)! این وسط چه اتفاقی میخواد بیفته؟ اصلا به سفارت قبرس چه ارتباطی داره که سفارت دیگی چیکار کرده؟ شما حتا اگر عوض هم بکنید فک کردی سیستم شنگن به این مسائل فک نکرده؟ پس برا چی وقتی اپپلیکتینش رو پر میکنید اونجا ازتون میپرسه که ظرف ۵ ساله گذشته درخواست دادین یا نه! اون پایین پاسپورتتون ۱ شماره هستش که مال اینترپل هستش! کل کشورها باید از اون پیروی کنند! اگه خوب نگاهش کنید تو اون شماره که شبیه کد نوشته شده هم اسم کامل شما هم تولدتون نوشته شده. تو پاس بعدیتون هم همون میاد هر بارم که شما وارد محدوده شنگن بشید ۳ سوت میشه تشخیص داد.
پس تعویض این پاسپورت چیو میخواد عوض کنه؟
در ضمن من که شنگن گرفتم تو سفارت لهستان اون خانوم به من گفت این پاسپورت چندمته؟ اگه پاس قبلی داری اونم میخوایم! که من گفتم نه! البته من ۱ ویزای کویت داشتم که خیلی کمک کرد برا این ویزا!