(04-06-2012, 11:55 PM)QUPHAS نوشته: قانون سال 82 خیلی خوب بود. دوستان با توجه تجربتون میتونید حدسی در مورد تاریخ تمدید مجدد این قانون بزنید؟ این قانون سال 88 ابلاغ شد مثلاً اگر سال 98 دوباره ابلاغ بشه، اگر تا آخر 92 خارج بشیم،مشمول این قانون بشیم! نظرتون چیه؟ من واقعاً این دغدغه رو دارم که تا کی نمی تونم برگردم!اگر درست متوجه شده باشم، منظور شما از قانون سال 82، خرید سربازی برای کسانی است که قبل از 82 از کشور خارج شده اند...درسته؟ والا، حقیقتا تجربه شخصی من، نشون داده که در مورد قوانین نظام وظیفه، هیچ چیز، قابل پیش بینی نیست! به عنوان مثال من خودم، با عوض شدن یک قانون در سال 89 (که تا پایان سال 88 اعمال میشد) راهی خدمت مقدس سربازی شدم! بنابراین، به نظر من و با توجه به اینکه مسیر apply سختی و مشکلات (در عین شیرینی) خاص خودش رو داره، انرژی فکریتون رو خیلی معطوف این قضیه (تغییر قوانین به نفع ما!) نکنید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.