10-06-2012, 10:28 PM
(10-06-2012, 08:45 PM)farzad021 نوشته: تو اون ارسالی که مربوط به سفر تفریحی بود نوشته بود میرید میدان نظام وظیفه و پوشه مربوط به سفر تفریحی رو میگیرید.- منظورم از پوشه، همین پوشه کاغذی است! که میتونی از هر جا تهیه کنی و چیز خاصی نیست
بعد هم که من الآن میخوام تحت عنوان سفر تفریحی خارج شم و 15 تومن وثیقه رو بذارم.و نمی خوام از اون IELTS و سفر علمی استفاده کنم.
الآن برم دانشگاه بگم می خوام برای تفریح از کشور خارج شم،گیر نمیدن که چرا و .... خلاصه بهانه بیارن؟
برای خروج به صورت تفریحی تو همون ارسالی که آدرسشو لطف کرده بودید نوشته بود برای سفر تفریحی باید از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرید.
حالا میخوام بدونم این اشتغال به تحصیلو که برای نظام وظیفه میگیرم،توش مینویسه به منظور سفر تفریحی؟(با توجه به اینکه دیگه نمی خوام از اون نامه IELTS استفاده کنم.(چون به نظرم دردسرش بیشتره و دستم تو سفر تفریحی بازتره))
- به دانشگاه میگی، یک گواهی اشتغال به تحصیل میخواهی خطاب به نظام وظیفه
- به دانشگاه ارتباطی نداره! که شما داری از کشور خارج میشی، یا چرا داری به صورت تفریحی خارج میشی
- در نامه دانشگاه خطاب به نظام وظیفه قید میشه که: "آقای...دانشجوی...در ترم تحصیلی...در این دانشگاه در رشته...اشتغال به تحصیل دارد (بعضی دانشگاه ها دیدم که کُد معافیت تحصیلی دانشجو رو هم ذکر میکنند، بعضی ها هم نه!) (نقل به مضمون)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.