(10-06-2012, 11:19 PM)mhz_ir نوشته: ...نظرتون چیه؟دوست من، توجه داشته باش لینکی که شما بهش اشاره میکنی، مربوط به قوانین حاکم بر اون دانشگاه (دانشگاه آزاد به طور کلی است) و گرنه همون طور که گفتم، از لحاظ نظام وظیفه محدودیتی برای خروج دانشجویان وجود ندارد.
(10-06-2012, 11:26 PM)Mike نوشته: اصلاح میکنم که برای وثیقههای کمتر از ۱۵ تومن. با ۱۵ تومنی که شما هر چند بار بخواهید (اگر اشتباه نکنم) میتونید خارج بشید.دقیقا، برای سفرهای علمی، دانشگاه ها این محدودیت رو در نظر گرفته اند و گرنه همون طور که اشاره شد، برای سفرهای تفریحی محدودیتی، حتی از طرف دانشگاه، نباید لحاظ بشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.