(24-06-2012, 10:41 PM)oracle2020 نوشته: من برای دکترا ترم زمستان ایتالیا می خوام اپلای کنم، سربازیم اول آبان تموم میشه، و نتیجه ادمیشن 5 آبان معلوم میشه، اگه پذیرش بگیرم با توجه به اینکه پروسه ویزا 21 روز طول می کشه، و از طرفی میخوام مدرکم رو نخرم و وثیقه 5 میلیونی بذارم خیلی وقت کمی دارم، برای گرفتن پاسپورت نمی تونم صبر کنم کارت پایان خدمتم بیاد (انگار یک ماه طول می کشه)، آیا میشه همون موقع که سربازیم تموم شد برای پاسپورت اقدام کنم؟ یعنی منتظر کارت پایان خدمت نشم. (آخه میگن کاراشون آنلاین شده)دوست من وقتی خدمت شما تموم میشه، یک برگه به عنوان گواهی پایان خدمت دریافت خواهید کرد، با همون برگه میتونید به اداره گذرنامه استان محل سکونت خودتون (برای تسریع در کار) مراجعه کرده و مراحل لازم برای اخذ گذرنامه رو طی کنید (این رو هم توجه داشته باشید که به دلیل متمرکز شدن صدور گذرنامه، صدور گذرنامه هم حدود 25-10 روز طول خواهد کشید)
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.