12-07-2012, 07:06 PM
(12-07-2012, 06:28 PM)Pink Floyd نوشته: درودبا اجازه من نظراتمو بگم
دوستان یه نظری بدن ببینم اوضاع خیلی بیت نباشه.
این آخری متاسفانه 40 دقیقه وقت برد ولی از فرمتش خوشم اومد.
any other suggestions would be appreciated

به نظر من نوشته ی خیلی خوبی بود و اولین چیزی که توی این نوشته نظر منو جلب می کرد استفاده ی خیلی خوب از گنجینه ی لغاتتون و به کار بردن لغت هایی بود که در عین حالی که خیلی پیش پا افتاده نبودن خیلی سنگین و پیچیده هم نبودن. و دیگه انسجام متن به نظرم خیلی خوب بود. شما دلایل کلی برای انتخاب سوژه رو خیلی خوب در پاراگراف اول بیان کردید و در پاراگراف های بعدی دلایلتون رو توضیح داد و در آخر هم جمع بندی کردید که باعث میشه متن انسجام خوبی داشته باشی. و اینکه خیلی به جا از عبارات transition یا قید ها و برتری صفات استفاده کردین.
نکات دیگه ای که به ذهن من رسید و البته نظر شخصیه منه اینه که اگه در اول پاراگراف هایی که دلایل رو ذکر میکنید از Topic sentence استفاده کنید شاید بد نباشه . منظورم اینه که با خوندن جمله اول بدونیم اون پاراگراف قراره درباره چی صحبت کنه به عبارتی همون دلیل اولی که توی پاراگراف اول همراه با بقیه دلایل ذکر کردید رو یه بار دیگه در اول پاراگراف به صورت paraphrase شده بیارید ( که خیلی تکراری هم نباشه ) بعد بسطش بدید. و دیگه اینکه استفاده بیشتر از افعالی مثل I believe یا I think که نشون دهنده ی این باشه این حرفا زاییده ذهن خودتون هست و بهشون اعتقاد دارید نه اینکه صرفا خواستید یه جواب و انشای مناسب تهیه کنید.
البته شما واقعا خودتون مسلطید .
راستی انتخاب موضوع هم عالی بود از اونجا که من خیلی به تاریخ جنگ جهانی دوم علاقه دارم اگه قرار بود نمره بدم به خاطر انتخاب موضوع هم که شده نمره کامل می دادم

قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما