13-07-2012, 02:30 PM
(13-07-2012, 01:39 PM)mo7ammad نوشته: سلام من دانشجوی لیسانس دانشگاه شیراز در رشته زمین شناسی هستم و امسال کنکور دادم و رتبه 19 رسوب 30 نفت و 30 چینه شناسی شدم و احتمال 99 درصد یا دانشگاه تهران یا دانشگاه شهیدبهشتی تهران در گرایش رسوب قبول میشم و این دانشگاهها در ارتباط با صنعت نفت و در حوزه نفت کار می کنند و قصد دارم تزم رو در رابطه با مخازن نفتی بر دارم و دوست دارم در کشور سوئیس یا یکی از کشورهای دیگه مقطع دکترا ادامه تحصیل بدم و طوری بشه که اسکولارشیپ بشم یعنی حقوق هم دریافت کنم خواستم راهنماییم کنید و امکانش و سایر راهنمایی هارو کمکم کنین ممنون میشمدروود.
معدل دیپلم 16.48 و معدل لیسانس 14.09 و یک کتاب دارم ترجمه میکنم و قصد دارم همین اول مهر یه دوره هشت ماهه فشرده زبان در موسسه ایران کانادا تهران ثبت نام کنم برا مدرک زبانم.
خیلی تبریک میگم برای قبولی شما. اما همانطور که شاید بدونید سوئیس کشوری هست که تقاضی فراوان برای رشته های زمین شناسی داره از جمله در دانشگاه زوریخ که خیلی در این زمینه قویه. اما اگر بتونید نمره زبان خوب و مقالات و کارهای پژوهشی خوبی انجام دهید برای رشته نفت کشور نروژ هم گزینه خوبی می باشد. به هر حال تا ان زمان که برای دکتری اماده میشین باید به خوبی از فرصت ها و تجارب دیگران استفاده کنید.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public