26-08-2012, 01:31 AM
(26-08-2012, 12:16 AM)blur نوشته: سلام دوستاندرود
من جدا برا پیدا کردن استاد مشکل دارم...من پارسال سایت حدود 70 -60 تا دانشگاه امریکا، تقریبا کل دانشگاه های کانادا و همین طور یه سری از دانشگاه های آلمان و چندتا کشور اروپایی دیگه رو گشتم و کلا به تعداد انگشتان دستم تونستم استاد پیدا کنم که دقیقا رو گیاهان دارویی (مثل فیزیولوژی گیاهان دارویی و بالاخص متابولیت های ثانویه گیاه) کار می کردن که دقیقا چیزیه که بهم انگیزه میده دکتری بخونم و مبحثیه که بهش علاقه مندم. واقعا رشته عتیقه ای دارم . من مثلا یه سری موضوعات کاری مشابه رو تو رزومه های اساتید داروسازی و (بخصوص فارماکوگنوزی)، صنایع غذایی، بیولوژی گیاهی و یه چندتایی خب محض خالی نبودن عریضه تو plant science پیدا کردم. تازه تو همون plant science هم مثلا طرف گیاهپزشکیه اومده رو اثرات قارچ کشی اسانس کار کرده. فکر کنم یه خرده تخصصی شد ولی واقعا کلافه شدم...واقعا سخته برم فیلد دیگه کار کنم. کسی نظری داره که تو این برهه باید چی کار کنم؟ مثلا نمی دونم به اساتید غیر رشته خودمون هم میل بزنم مثل بیولوژی (اصلا قبول میکنن یا اصلا ارزشش رو داره) یا صنایع غذایی...خب بیس ندارم. یا اینکه کلا رو یه گرایش دیگه رشته خودم هم متمرکز بشم که چندان علاقه ای ندارم (که فکر نکنم علاقه تو این وضع مطرح باشه )...
البته همه این کارا در صورتی که همون چندتا استادم کم لطفی بکنن و جواب ندن که متاسفانه احتمالش هست...
باز یه طوماری نوشتم با عرض شرمندگی!
البته میدونم بعیده کسی هم رشته من اینجا باشه ولی گفتم شاید کسی تجربه مشابه داره یا بتونه راهنمایی بکنه....
مرسی
به نظر من یک مقدار زمینه کاریتون رو وسیع تر در نظر بگیرید. ثانیا بحث گیاهان دارویی و... چیزی هست که شما به روشهای دیگر هم می تونید استاد پیدا کنید. یکی از این روشها، این هست که اسامی مقالات مرتبط با ژورنالهای زمینه کاریتون رو استخراج کنید و به این ترتیب با مقداری جستجو می تونید استادهایی دقیقا در فیلد خودتون پیدا کنید. روش سوم، استفاده از سایتهایی مثل Researchgate و یا linkedin هست که اساتید رو می تونه در فیلد مرتبط با شما به شما معرفی کنه.
پویا باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)